MTF

MTF

 The man who would be queen

 
MTF

 Her kan du lese hele den kontroversielle boken til J. Michael Bailey. Boken handler om feminitet men det er avsnitt tre som handler om autogynephilia som har ført til at mange kvinner med transseksualisme over 35 år har reagert i USA.

Les her

 Det beste i livet er gratis

 
 MTF

 I denne nærgående og ettertenksomme boka har forfatteren møtt mennesker som har kastet seg ut på 7000 favner og tatt det store valget som forandret retningen på deres liv. De har hatt helt forskjellige beveggrunner, noen har gjort det fordi de måtte, for andre fortoner det seg mer som et "fritt" valg.Tone Maria Hansen forteller om sin reise i livet med mange vanskelige stoppesteder. Noen valg vender ut i den store verden. Ragnar Kvam sa opp jobben sin for å seile og skrive Andre veivalg vender innover i sjelelivet, atter andre retter seg mot gud eller et annet menneske. Her møter vi hun som i moden alder valgte å gå i kloster, hun som brøt opp fra mann og tre barn og giftet seg med sin venninne og kollega og mange andre.Hvem har nøklene til det gode liv? Det er ikke slik at gresset er grønnere på den andre siden av gjerdet, likevel kan det være ting som gnikker og gnager i hverdagen som er signaler om at du bør ta et valg, skifte kurs eller gjøre noe for deg selv eller andre - noe som gir livet ny mening?

Kjøpes her

 Christine Jorgensen: A Personal Autobiography  
 MTF  En biografi om Christine Jorgensen. Du kan lese mere om boken her .Boken er på engelsk.Boken er på 310 sider og i Paperback format. Kan bestilles hos Amazon .

 Feminizing Hormonal Therapy for the Transgendered

 
 MTF  Dette er den mest anbefalt boken på feminisering. Boken har i det nye opplaget har blitt lengere og også oppdatert så den inneholder beskrivelser av nye hormoner og de siste forskningsresultater.   Informasjon om sikker behandling, realistiske virkninger og mulige birikninger/komplikasjoner er også tatt med.Boken beskriver også naturlige hormonkilder, tips for egenudersøkelse og svar på de mest stilte spørsmål vedrørende mann til kvinne feminisering.   Boken er på 104 sider engelsk i "paperback-format".   Boken kan bestilles hos hos Amazon .